Masterclass Van Burn Out naar Burn’in

Trainer: Ann Leonard

NOG 1 PLAATS!

Doelgroep:

Psychotherapeuten, coaches, begeleiders, trainers die minstens deel 1 gevolgd hebben van de Voice Dialogue Opleiding of een vergelijkbare opleiding in een ander instituut.

Inhoud:

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we zelf als facilitator niet opgebrand geraken, om te leren vanuit het neutrale midden te coachen en niet vast te geraken in een bindingspatroon met onze coachees/ cliënten?

Hoe kunnen we onze coachees/cliënten helpen om hun energie bij zich te houden? Zowel preventief, tijdens een burn-out als tijdens de nazorg van burn-out?

Veranderingen vinden plaats wanneer we een Bewust Ego Proces ontwikkelen. Door het AEP te versterken en te ontwikkelen werken we aan preventie en herval van Burn-out.

De workshop start met de Voice Dialogue visie op Burn Out.

Je krijgt handvaten aangereikt om dit ook bevattelijk te maken voor de cliënten. Eens je weet welke polariteiten, welke uitval van Primaire delen en welke dynamieken er werkzaam zijn, kan je kijken wat er helpend is om het evenwicht te herstellen.

Je gaat zelf ook aan de slag met je eigen energiehuishouding. We nemen even rustig de tijd om samen te ervaren hoe we dit met Voice Dialogue kunnen doen. Uiteraard weten we dat de balans en kennis van al onze subpersonen hier toe bijdragen. Ook in het Midden leren vertoeven tussen 2 delen, is heel ondersteunend om een zekere basisrust te behouden en geen energielekken op te lopen.

We doen een aantal creatieve oefeningen om met dualiteiten te werken en om ons Midden te leren strechen.

Een verdiepende ervaring hoe je met Voice Dialogue en Burn-Out aan de slag kan, om van daaruit het vuur in onszelf en anderen weer aan te wakkeren.

Praktisch:

Deze Masterclass gaat door op dinsdag 27 februari 2018 van 9u30 tot 16u30 , in Kontich, Blauwe Steenstraat 1. Lunch is niet voorzien maar kan je in de buurt nuttigen.

Kostprijs:

140 Euro , KMO portefeuille is mogelijk.

Inschrijven kan via deze link