Wanneer

  • Dinsdag 7 april 2020, 13u30
  • Woensdag 8 april 2020
  • Donderdag 9 april 2020
  • Vrijdag 10 april 2020 tot 16u

Kern van de lente-retraite

Heb je behoefte om stil te staan én in beweging te komen? In een individueel proces en samen met anderen? Dan is deze 4-daagse ontdekkingsreis echt iets voor jou.
In deze Lente-retraite staan jouw levens- en werkvragen centraal. Al je zintuigen worden aangesproken in een week met diepgang en ontspanning. Je voert gesprekken met de Voice Dialogue begeleiders, waarin je onbekende kanten van jezelf ontdekt. Iedere dag zijn er plenaire teachings, o.a. over de kracht van je primaire en verstoten ikken, moed en kwetsbaarheid, patronen in relaties, de wijsheid van onze (dag)dromen e.d. Daarnaast is er ruimte om op tal van manieren met jouw persoonlijke vraag bezig te zijn: in stilte, wandelend, kunstzinnig, lezend en in gesprek met andere deelnemers. Dit alles in een prachtige omgeving, waarbij ook lekker eten een belangrijk onderdeel is van het verblijf. Een programma voor iedereen die een pas op de plaats wil maken en zichzelf vrijer wil gaan voelen.

De ingrediënten van deze week:
* je krijgt 2x een individuele Voice Dialogue sessie van 1,5 uur van 2 verschillende begeleiders;
* je kunt 4 Voice Dialogue sessies van andere deelnemers bijwonen;
* je kunt dagelijks deelnemen aan de ochtendmeditatie;
* je kunt dagelijks 2x deelnemen aan een inspirerende lezingen of workshops door de begeleiders;
* je kunt 1x deelnemen aan een stiltewandeling in de bossen van het landgoed;
* je hebt ruim gelegenheid om te wandelen, schrijven en rusten.

Resultaat

Omdat iedere deelnemer tijdens deze retraite werkt aan eigen vragen, zijn de resultaten van persoon tot persoon verschillend. We richten ons op het vergroten van je bewustzijn en op het ontdekken welke kanten in jou een rol spelen in jouw leven en werk.

Deze retraite kan ook tellen als individueel leertraject voor de studenten die aan de opleiding van het instituut deelnemen.

Doelgroep

Voor ieder die behoefte heeft om aan de hand van Voice Dialogue vragen uit eigen leven en werk in alle rust onder de loep te nemen.
Voor (ervaren) Voice Dialogue begeleiders die hun eigen leerproces willen verdiepen.

Intake

Voor aanvang van dit programma schrijf je ons een beknopte brief met daarin jouw overwegingen voor je deelname. Deze brief is de basis voor een (telefonisch)gesprek met één van de begeleiders. In dit gesprek maken we kennis, bespreken we je brief en de werkwijze tijdens de Zomerweek.

Organisatie

Deze retraite wordt georganiseerd door opleidingscentrum het Balkon en het Voice Dialogue instituut. Het is de achtste keer dat wij dit met 4 trainers samen organiseren. Judith Budde en René Meijer (directeuren van het Balkon) en Karin Brugman, trainer bij het Balkon.

Locatie

We hebben een heerlijke locatie gevonden om tijdens de retraite te verblijven: Landgoedhotel Woodbrooke, gelegen op een eigen landgoed van 17 ha, midden in de Achterhoekse bossen, aan de voet van de Kalenberg.
Het hotel ademt een warme, persoonlijke en ongedwongen sfeer. en de medewerkers doen er alles aan om het ons naar de zin te maken.
Je kunt direct vanuit het hotel wandelen is de heuvelachtige bossen en struinen over de landerijen,
We eten in de brasserie van het hotel, waar zoveel mogelijk gebruik gemaakt wordt van streekproducten en biologische wijnen. De maaltijden worden door de koks gedeeltelijk bereid op de houtskoolgrill, uiteraard op het hout van het eigen landgoed.
Landgoedhotel Woodbrooke beschikt over 18 moderne kamers, allen uitgerust met een badkamer met regendouche en toilet. Je overnacht midden in de natuur.
We hebben tijdens de retraite vier bij elkaar gelegen werkruimtes tot onze beschikking, waar we in alle rust plenair en in subgroepjes kunnen werken.

Trainers

Marijke Leys
Judith Budde
René Meijer
Karin Brugman

Locatie

Landgoedhotel Woodbrooke
Woodbrokersweg 1
Barchem (in Nederland)

Duur van de opleiding

dinsdagmiddag 7 april 13u30 tot vrijdag 10 april om 16u

Aantal deelnemers

Maximum 12 deelnemers

Kosten

€1250,- inclusief alle catering en overnachting, exclusief drankconsumpties

€1060,- zonder overnachting, ontbijt en drankcomsumpties

Voor deelnemers uit Vlaanderen die KMO kunnen inzetten is  in de beide opties 900 Euro subsidieerbaar ( 30 %  korting)

INSCHRIJVEN