Voice Dialogue

Doelgroep

Coaches en therapeuten die interesse hebben om te weten te komen hoe je Voice Dialogue kan inzetten bij de duiding van de dromen van je cliënt.

Inhoud van de online sessie

Wijlen Hal Stone, de grondlegger van Voice Dialogue begon zijn loopbaan als een Jungiaans Psycho-analyst. Het is dus niet zo vreemd dat het werken met dromen integraal deel uitmaakt van Voice Dialogue. Hij noemde elke droom een ‘gratis facilitatie’ want niet gecensureerd door ons dagbewustzijn. De dromen begeleiden onze cliënten vaak in hun proces. Stukken in de innerlijke bus die zich niet gezien voelen tonen zich in de droom. Kwetsbare kinderen komen te voorschijn.

Werken met dromen maakt ook onderdeel uit van onze opleiding tot Voice Dialogue Facilitator.

Wil je meer te weten komen over Voice Dialogue en hoe we naar dromen kijken? Dan is deze praktische webinar zeker iets voor jou.

In het eerste deel van de sessie geef ik uitleg over Voice Dialogue en de specifieke plek van dromen binnen het gedachtegoed. Zowel de nachtelijke dromen als de dagdromen komen aan bod. Ik geef enkele voorbeelden uit mijn praktijk. In het tweede deel is er tijd voor de duiding van 2 of 3 dromen van de aanwezige deelnemers.

Voorkennis van Voice Dialogue en/of werken met dromen is niet vereist. De sessie zal NIET opgenomen worden om de privacy van de dromen te beschermen.

Inschrijven op voorhand is gewenst via het inschrijvingsformulier.

Begeleider

Marijke Leys

Datum en tijd

dinsdag 22 september van 20 u tot 21u30 via Zoom

Aantal deelnemers

Maximum 15

Kosten

35 Euro

INSCHRIJVEN