Individuele Voice Dialogue sessies

In een Voice Dialogue sessie maak je contact met de verschillende stukken die in jou aanwezig zijn. Je wordt je bewust van de verschillende spelers en van hun behoeftes. Vanuit dit bewustzijn kom je tot een ervaring van een “bewust ego” waarin je kan kiezen welke stukken je wanneer aan bod laten komen zonder door één van de stukken overheerst te worden.

De stappen in zo’n sessie zijn als volgt:

  1. Je vertelt aan de facilitator wat er momenteel speelt in je leven.
  2. De facilitator definieert samen met jou welk deel van je persoonlijkheid er vooral naar voor komt in dit verhaal.
  3. De facilitator praat met dat stuk in jou. Je verschuift hiervoor fysisch van plaats. Nadien ga je terug naar de middenpositie van waar je verschuift naar een tegenovergesteld of een ander stuk dat ook iets wil zeggen over dat thema.
  4. De sessie eindigt in de middenpositie waar je komt tot een gewaarzijn van de verschillende stukken in jezelf, zonder nog het gevoel te hebben dat je vooral beheerst wordt door 1 bepaald stuk.

Praktisch:

Een sessie duurt anderhalf uur.  Het meest doeltreffend is om tweewekelijks een sessie te hebben en tussen de sessies in  – aan de hand van huiswerk – bezig te zijn met de afgelopen sessies. Er is geen KMO portefeuille subsidie mogelijk voor dit aanbod.

Je kan contact opnemen met één van ons op onderstaande mailadressen. Tarieven worden dan afgesproken.

Locatie sessies:

Marijke Leys in Tienen ( Marijke.leys@voicedialogue.be)
Freya Van den Bossche in Gent (mamafrau@skynet.be)
Ann Leonard in Kontich ( leonard.ann@telenet.be)
Brigitte Dhondt in Gent ( ditmoment@gmail.com)