Masterclass Creatieve werkvormen

Voice Dialogue, anders bekeken.

12 en 13 maart 2020 – Melle
Trainer: Freya Van den Bossche

Te volgen als aparte Workshop of als keuzemodule van deel 2 van de opleiding. (Minimum vereiste is de basisopleiding gevolgd hebben bij ons of in een ander instituut.)

Doel

Aan het eind van deze masterclass kan je op een creatieve wijze Voice Dialogue aan je coachee of cliënt introduceren. Je leert het verhaal van de cliënt om te zetten in Voice Dialogue taal. Je bekwaamt je in het maken van een psychische kaart samen met je cliënt en je oefent in diverse vormen van zelffacilitatie zodat je ook deze tools aan je cliënten kan meegeven.

Inhoud

‘Hoe begin ik er aan?’ is een veel gehoorde vraag op supervisie. Je hebt Voice Dialogue in de vingers, je popelt om het in te zetten want je vermoedt sterk dat die cliënt er bij gebaat zou zijn, maar je weet niet goed hoe je de cliënt warm kan krijgen.

Soms helpt het dat je de cliënt eerst van op een afstand leert kijken naar wat er is, alvorens in een sessie te duiken. Zo kan de cliënt zoch toch al verbinden met zijn stukken. Voice Dialogue, anders bekeken dus.

We oefenen met duplo- en playmobiel- poppen in het begeleiden van het maken van een psychische kaart met cliënten.
Er komen drie vormen van zelffacilitatie aan bod: een wandelfacilitatie, een schrijffacilitatie en een audio opname van innerlijke stukken.
Aan de hand van een visualisatie en klei maken we enkele subpersonen concreet, bijvoorbeeld  de innerlijke criticus, de innerlijke patriarch of de outer critic.

 

Praktisch

donderdag 12 en vrijdag 13 maart 2020 , start om 9u30, einde om 16u30

Entre Cour et Jardin, Brusselsesteenweg 263, Melle, www.ecej.be

 

Tarief  en inschrijven

Het tarief voor deze training  bedraagt 300  euro inclusief 20 Euro lunch.  ( in Leuven). In Melle bedraagt de prijs 280 Euro ( lunch zelf te voorzien) KMO portefeuille is mogelijk. Je bent ingeschreven van zodra je het inschrijvingsformulier hebt ingevuld. Voor de verdere modaliteiten verwijzen we naar de bankgegevens en voorwaarden.