Masterclass De stem van het lichaam

Masterclass De stem van het lichaam

21 en 22 februari 2019 – Leuven
Trainer: Brigitte Dhondt ( lichaamsgerichte trauma -therapeute)

VOLZET

Te volgen als aparte Workshop of als keuzemodule van deel 2 van de opleiding. ( Minimum vereiste is de basisopleiding gevolgd hebben bij ons of in een ander instituut.)

Doel

Aan het eind van deze masterclass kan je fysieke klachten omzetten in subpersonen om deze te faciliteren.  Je leert ook werken met instinctieve energieën aangezien deze zich ook vaak verschuilen op een plek in het lichaam.

Inhoud

Ons lichaam slaat veel informatie op. Deze informatie uit zich vaak via fysieke klachten maar is ook toegankelijk zonder dat je bepaalde klachten hebt. In Voice Dialogue zijn er verschillende manieren ontwikkeld om een stem te geven aan het lichaam.

In deze twee dagen leer je hoe je kan praten met het lichaam of delen van het lichaam. Je kan ook een specifiek fysiek symptoom faciliteren.

Je staat stil bij de instinctieve energieën in jezelf. Contact maken met deze vaak verstoten subpersonen heeft ook een effect in het lichaam. Het lichaam en diens kracht wordt ingezet om verstoten stukken weer tot leven te wekken zodat je meer toegang hebt tot bijvoorbeeld krachtige, assertieve subpersonen.

Deze twee dagen is zeer interessant voor elke coach of therapeut die in zijn praktijk te maken heeft met cliënten die lijden onder fysieke stressklachten, CVS, vermoeidheid en depressieve klachten.

Over de trainer

Brigitte is van oorsprong kinesiste en bekwaamde zich reeds vele jaren in lichaamsgerichte traumatherapie. Ze is Voice Dialogue Facilitator, Mindfulness trainer, Conscious Body begeleider en Somatic Experiencing therapeut.

Praktisch

21 en 22 februari 2019 , start om 9u30, einde om 16u30

Jeugdherberg Blauwput, Martelarenlaan 11 in Kessel-Lo. Deze locatie is het makkelijkst bereikbaar met de trein.

Tarief  en inschrijven

Het tarief voor deze training  bedraagt 300  euro inclusief 20 Euro lunch.  Je bent ingeschreven van zodra je het inschrijvingsformulier hebt ingevuld. KMO portefeuille is mogelijk. Voor de verdere modaliteiten verwijzen we naar de bankgegevens en voorwaarden.