Supervisiedag in Kontich

Supervisiedag in Kontich
Ann Léonard

Doelgroep

Therapeuten, trainers, coaches, counselors, loopbaanbegeleiders die reeds deel  gevolgd hebben of een vergelijkbare opleiding in een ander instituut. Je gebruikt Voice Dialogue zeer regelmatig in je begeleidingswerk.

Doelstelling

Aangezien  het  als facilitator waardevol is om je eigen ikken goed te kennen, stellen we in de voormiddag eerst zelf, naar aanleiding van dromen/ eigen materiaal, een dualiteit op waarmee je in de namiddag kan oefenen. We oefenen samen om vanuit het aangeboden materiaal van je collega’s een sessie op te stellen.

De rest van de tijd gaan we aan de slag met je supervisie vragen van je cliënten, coaches, die je op voorhand doorstuurt naar Ann

In de namiddag oefen je zelf met je persoonlijke materiaal om je groeiproces te versterken. We doen dit mbv wandelcoaching. Ik leer je de basisprincipes zodat je lijfelijk kan ervaren wat de meerwaarde kan zijn om heel je lichaam te benutten in het voice dialogue proces.

Datum

vrijdag 15 september 2017 van  9u30 tot 16u30

Aantal deelnemers

Minimum 5 en maximum 7 deelnemers

Plaats

Kontich, Blauwe Steenstraat 1

Begeleiding

Ann Léonard

Tarief  en inschrijven

Het tarief voor deze dag bedraagt 140 euro per persoon.  KMOp is mogelijk . Voor de verdere modaliteiten verwijzen we naar de bankgegevens en voorwaarden.