Groepssupervisie

We krijgen regelmatig de vraag om supervisie te geven aan enkele studenten tegelijk. Dit gedurende een halve dag of een volledige dag. Zo zijn er intussen enkele groepen die samen deel 3 voltooiden, die 2 keer per jaar een supervisor inboeken voor een dag. Er zijn ook kleine groepjes van 2-4 studenten die enkele uren inboeken bij één van de trainers. Dat kan allebei. Neem contact op met de trainer die jullie wensen van zodra je een groepje hebt samengesteld.

De begeleiding kan gebeuren door één van deze trainers:

Marijke Leys, ( marijke.leys@voicedialogue.be) , Ann Léonard  ( Leonard.ann@telenet.be) , Freya Van den Bossche ( mamafrau@skynet.be) en Brigitte Dhondt ( voor Conscious Body supervisies) ( ditmoment@gmail.com)

Doelgroep

Therapeuten, trainers, coaches, counselors, loopbaanbegeleiders die reeds deel 1 gevolgd hebben of een vergelijkbare opleiding in een ander instituut. Je gebruikt Voice Dialogue zeer regelmatig in je begeleidingswerk.

Doelstelling

Deze halve dag of dag wordt volledig op maat gemaakt aan de hand van je eigen vragen. Je kan deze vragen op voorhand doorsturen naar de trainer. Wat er aan bod kan komen is : droommateriaal, praktische vragen bij Voice dialogue facilitaties, een Voice dialogue facilitatie onder supervisie,  eventueel bindingspatronen tussen jou en je cliënt.

Datum

in overleg met de trainer

Aantal deelnemers

Minimum 2 , maximum 4 voor een halve dag

Minimum 6 , maximum 8 voor een hele dag

Plaats

Afhankelijk van de trainer is dat Gent ( Freya en Brigitte),  Kontich ( Ann) of Tienen ( Marijke)

Tarief  en inschrijven

Voor een halve dag ( 3 uur supervisie) is de prijs 240 Euro ( deelbaar door het aantal deelnemers, factureerbaar per deelnemer) ( Geen KMOp mogelijk) De facturen worden opgemaakt door de trainer.

Het tarief voor een dag bedraagt 140 euro per persoon.  KMOp is dan wel mogelijk . Voor de verdere modaliteiten verwijzen we naar de bankgegevens en voorwaarden. De factuur wordt opgemaakt door het Voice Dialogue instituut.