Van dilemma naar beweging. Voice Dialogue helpt om bewuster te kiezen.

Maandag 30 september 2019 ( 13u30-16u30)
Bornem – Groepspraktijk De Remise
Marijke Leys

Inhoud van de middag

Cliënten in therapie of coaching worstelen vaak met keuzes die ze moeten maken in hun leven, bijvoorbeeld iemand die in loopbaancoaching gaat voelt zich vastlopen in moeilijke dilemma’s. Blijf ik in deze job of niet? Ga ik me omscholen of toch maar niet? Vertrek ik zelf of wacht ik nog af? Kortom, er heerst veel innerlijke twijfel.

Voice Dialogue biedt een heldere taal om mensen te ondersteunen in deze zoektocht. Tijdens deze workshop krijg je handvatten aangereikt om die taal te introduceren bij je cliënten en krijg je inkijk in een Voice Dialogue sessie. Je ontdekt zo wat deze methodiek kan betekenen in je werk.

Er is ruimte voor vraagstelling en inbreng van eigen casussen.

Doelgroep

Therapeuten, Coaches. Loopbaancoaches, Outplacementbegeleiders, HR medewerkers, Leidinggevenden.

Trainer

Marijke Leys. Marijke is psychotherapeut en opleider van coaches en therapeuten. Ze leidde al heel wat loopbaancoaches op in Vlaanderen en Nederland.

Prijs

De kostprijs voor deze middag bedraagt 30 Euro per persoon. Koffie en thee zijn voorzien tijdens de pauze. De powerpoint presentatie krijg je nadien toegestuurd.

Datum en plaats

Maandag 30 september 2019 van 13u30 tot 16u30

Groepspraktijk De Remise, Kloosterstraat 16 in Bornem. www.de-remise.be De Remise is centraal gelegen te Bornem. Deze gemeente is zowel vanuit Antwerpen als Brussel vlot bereikbaar met de wagen via de E17 of A12 naar de N16. Parkeren kan gratis op de grote parking om de hoek.
Het station bevindt zich op 10 minuten wandelafstand.
De bushalte vindt u op 50 m van De Remise.

Inschrijven

Inschrijven op voorhand is gewenst via het inschrijvingsformulier.

Je krijgt een factuur toegestuurd waarmee je de betaling kan voldoen.