Workshop innerlijke cursus

De innerlijke criticus ontmaskerd
12 en 13 juni 2014

Een tweedaagse intensieve workshop door Marijke Leys te Tienen

Wat is de Innerlijke Criticus?

De Innerlijke Criticus is de subpersoon in jezelf, de innerlijke stem die kritiek geeft of wie je bent, wat je doet of hoe je eruit ziet. ” Jij doet het altijd fout”, ” Je ziet er niet uit” ” Je bent te dik” ” De anderen zijn veel slimmer dan jij” ” Het is logisch dat niemand jou leuk vindt” enzovoort….Deze subpersoon is als een achtergrondgeluid dat steeds aanwezig is. De gevolgen van een sterke Innerlijke Criticus zijn: negatief zelfbeeld, onzekerheid, faalangst, gedeprimeerdheid, verlamming.Als je de Innerlijke Criticus beter leert kennen dan weet je dat deze stem er eigenlijk is om jezelf te beschermen tegen ontgoocheling en falen. Hoe beter je deze stem leert kennen, hoe meer je de kans krijgt om je innerlijke systeem te wijzigen en de impact van de Innerlijke Criticus te verminderen. Je onzekerheid neemt af, je zelfvertrouwen neemt toe.In deze workshop ga je samen met anderen aan de slag om je eigen Innerlijke Criticus beter te begrijpen.

Inhoud workshop

  • Uitleg over de Voice Dialogue methode
  • Opstellen van je psychische kaart met een overzicht van de meest voorkomende subpersonen
  • De innerlijke criticus in jezelf leren kennen – Omgaan met de achterliggende kwetsbaarheid
  • De relatie met je subpersonen en je kwetsbaarheid verbeteren zodat de Innerlijke Criticus minder heftig aanwezig is – In de workshop wisselen theorie en oefeningen mekaar af.
  • Doelgroep Iedereen die deze stem in zichzelf beter wil leren kennen en er anders wil kunnen mee omgaan. Er is geen voorkennis vereist van Voice Dialogue

Aantal deelnemers

Maximum 12 deelnemers.

Wanneer

Donderdag 12 en vrijdag 13 juni 2014 , telkens van 9u30 tot 16u30, met een uur pauze. Lunch is niet voorzien maar kan in de buurt genuttigd worden. Koffie, thee en water zijn voorzien.

Plaats

Groepsprakijk De Kering, Minderbroedersstraat 18, 3300 Tienen

Tarief en inschrijven

Het tarief voor de workshop bedraagt 195 Euro. Voor de verdere modaliteiten verwijzen we naar de bankgegevens en voorwaarden. Betaling via KMO portefeuille is mogelijk.