Doelgroep

Therapeuten, coaches, counselors die reeds deel 1 gevolgd hebben van de Voice Dialogue opleiding of een vergelijkbare opleiding in een ander instituut.

Inhoud van deze avond

Ontdek wat je dromen je vertellen over je Zelven en welke energie op dit moment verlangt naar integratie.

In deze levende droomkamer krijg je online de kans om samen met anderen de energie van dromen beter te leren horen en te bevatten. Het is geen webinar waarin je theorie over dromen krijgt, deze wordt behandeld in de Masterclass dromen door Ann Leonard.
Freya geeft een demonstratie aan de hand van de dromen van 3 deelnemers. Vanuit één van de dromen kan een facilitatie ontstaan die dan online gebeurt.

Bij de start van de avond wordt gekeken wie een droom wil inbrengen ( liefst een droom die hoogstens enkele weken geleden gedroomde werd). Zijn er meer dan 3 dromen, dan beslist het lot over wie er aan bod komt. De volgende stappen worden nadien gevolgd:

  • De droom wordt verteld in de tegenwoordige tijd
  • Andere deelnemers krijgen de kans om polariteiten aan te stippen
  • Er wordt onderzocht welke delen in een facilitatie aan bod zouden kunnen komen
  • Freya begeleidt bij 1 droom de dromer verder in een facilitatie

Je leert in deze droomkamer te luisteren naar welke energie eruit springt en hoe je dat wat je hoort correct kan aanbieden zodat de dromer kan voelen wat resoneert. Tenslotte zie je hoe de brug gemaakt wordt naar een Voice Dialogue sessie.

Over de trainer

Freya is al meer dan 10 jaar Voice Dialogue trainer en in veel van haar opleidingen werkt ze al met dromen. Freya voelt intuïtief aan wat een droom komt vertellen en welke subpersonen klaarzitten om gefaciliteerd te worden.

Praktisch

Duurtijd : 2 uur
Je kan kiezen of je op 1 of 2 avonden aanwezig bent.

Trainer

Freya Van den Bossche

Wanneer

Woensdagavond 15 mei van 18 u tot 20u

Locatie

Online via Zoom

Aantal deelnemers

Maximum 15 deelnemers

Kosten

€35,-