Minimum vereiste

Te volgen als aparte Workshop of als keuzemodule van deel 2 van de opleiding (minimum vereiste is de basisopleiding gevolgd hebben bij ons of in een ander instituut).

Doel

Aan het eind van deze masterclass kan je fysieke klachten omzetten in subpersonen om deze te faciliteren.  Je leert ook werken met instinctieve energieën aangezien deze zich ook vaak verschuilen op een plek in het lichaam.

Inhoud

Ons lichaam slaat veel informatie op. Deze informatie uit zich vaak via fysieke klachten maar is ook toegankelijk zonder dat je bepaalde klachten hebt. In Voice Dialogue zijn er verschillende manieren ontwikkeld om een stem te geven aan het lichaam.

In deze twee dagen leer je hoe je kan praten met het lichaam of delen van het lichaam. Je kan ook een specifiek fysiek symptoom faciliteren.

Je staat stil bij de instinctieve energieën in jezelf. Contact maken met deze vaak verstoten subpersonen heeft ook een effect in het lichaam. Het lichaam en diens kracht wordt ingezet om verstoten stukken weer tot leven te wekken zodat je meer toegang hebt tot bijvoorbeeld krachtige, assertieve subpersonen.

Deze twee dagen is zeer interessant voor elke coach of therapeut die in zijn praktijk te maken heeft met cliënten die lijden onder fysieke stressklachten, CVS, vermoeidheid en depressieve klachten.

Over de trainer

Brigitte is van oorsprong kinesiste en bekwaamde zich reeds vele jaren in lichaamsgerichte traumatherapie. Ze is Voice Dialogue Facilitator, Mindfulness trainer, Conscious Body begeleider en Somatic Experiencing therapeut.

Tarief  en inschrijven

Je bent ingeschreven van zodra je het inschrijvingsformulier hebt ingevuld. Indien je een gezondheids- of paramedisch beroep beoefent als zelfstandige in Vlaanderen, kan je tot 30 % korting krijgen via KMO- Portefeuille. Voor de verdere modaliteiten verwijzen we naar de bankgegevens en voorwaarden.

Trainer

Brigitte Dhondt

Wanneer

18 en 19 oktober 2021, 9u30 tot 16u30, Leuven VOLZET (wachtlijst mogelijk)
25 en 26 april 2022, van 9u30 tot 16u30, Landskouter bij Gent

Locatie

Stuivenberg 9A
Landskouter ( bij Gent)

De Blauwput
Martelarenlaan 11A
3010 Leuven

Aantal deelnemers

We streven naar een groep van maximum 10 deelnemers om de leermogelijkheden te maximaliseren.

Kosten

€ 280,- exclusief lunch (Oosterzele)
€ 300,- inclusief lunch (Leuven)

Vanaf 2022 : €310 , excl lunch
Indien je een gezondheids- of paramedisch beroep beoefent als zelfstandige in Vlaanderen, kan je tot 30 % korting krijgen via KMO- Portefeuille.

INSCHRIJVEN