Kunstzinnige workshop Voice Dialogue

Inhoud

Je maakt in deze workshop kennis met de basisprincipes van Voice Dialogue en leert op een kunstzinnige manier taal geven aan verschillende delen van jezelf.

Je krijgt daarvoor een introductie in verschillende materialen zoals krijt, inkt, acrylverf en ervaart hoe je ze kan laten bewegen in de expressie van jezelf.

We verkennen stapsgewijs wie er allemaal komt meedoen in het creatieve proces en nemen bij aanvang de tijd om stil te staan bij die delen van jou die vooraan staan. Tijdens het creëren maak je kennis met hun energie en unieke kleur. Zo kan je ze aan den lijve ervaren.

We gaan aan de slag met polariteiten en bewegen in het contrast. We exploreren of we ingang vinden naar de meer verstoten subpersonen. Soms krijgen zij gemakkelijker doorgang via de taal van het beeld.
Een weergave van jouw verschillende Ikken geeft je op het einde van de dag de mogelijkheid om er vanuit een middenpositie naar te kijken en er vanuit meer bewustzijn contact mee te maken. Een beeld zegt soms meer dan woorden.

Deze dag is voor iedereen die zich graag creatief wil uiten in de verkenning van de innerlijke wereld.
Een indruk van de energie van deze delen is belangrijker dan de vorm.
Er is dus geen enkele kunstzinnige ervaring vereist.

Doelgroep

Deze dag is toegankelijk voor iedereen die interesse heeft om zijn/haar binnenwereld te verkennen op een kunstzinnige manier. Voorkennis van Voice Dialogue is niet nodig maar mag natuurlijk wel.

Begeleider

Deze dag wordt begeleid door Liesbeth Keunen. Liesbeth is oorspronkelijk opgeleid als maatschappelijk werker. Ze is jarenlang actief in de jeugdwelzijnssector als trajectbegeleider, intervisiebegeleider en coach omtrent kwetsbare kinderen en jongeren. Ze volgde de vierjarige opleiding tot Kunstzinnig Dynamisch Coach in Breda met aansluitend verdiepende opleidingen zoals de ACT-training en de Voice Dialogue training. Liesbeth is daarnaast uitvoerend kunstenaar sinds 2008 en legt van daaruit sterk de link naar haar begeleidingen en workshops.  Meer info op www.liesbethkeunen.be.

Inschrijven

Je bent ingeschreven van zodra je  het inschrijvingsformulier hebt doorgestuurd.

Trainer

Liesbeth Keunen

Wanneer

vrijdag 16 oktober 2020 Nog 2 plaatsen!
van 10 tot 16u30

Locatie

Het Bergsken
Bergskenstraat 2
3990 Peer, België

Aantal deelnemers

maximaal 9 deelnemers

Kosten

90 Euro (inclusief materiaal, exclusief lunch)
Er is een kleine keuken waar je eventueel je zelf meegebrachte lunch kan opwarmen.
KMO portefeuille is niet mogelijk.