Minimum vereiste

Te volgen als aparte Workshop of als keuzemodule van deel 2 van de opleiding (minimum vereiste is de basisopleiding gevolgd hebben bij ons of in een ander instituut).

Inhoud

Elke baby komt ter wereld met heel veel intrinsieke eigenschappen in zich. Toch zeker als er geen te grote tekorten ontstonden tijdens de conceptie en de zwangerschap. De baby is puur en ontvankelijk. Ook afhankelijk, per definitie.

In oorsprong is het kind ongeschonden, intuïtief, speels, nieuwsgierig, vol verwondering voor de wereld waarin het terechtgekomen is. In deze energie gaat alle creativiteit en uniciteit schuil.

De wereld van de volwassenen zorgt echter voor inperkingen. Soms noodzakelijke, soms kwetsende en soms zijn de beperkingen traumatiserend.

Toch heeft iedereen nog toegang tot de energie van het oorspronkelijk kind. We ontmoeten deze delen soms in een Voice Dialogue sessie als we bijvoorbeeld praten met een verstoten deel. De verstoten subpersoon is soms niets anders dan een volwassen versie van een jong kind deel.

In deze tweedaagse Masterclass gaan we samen op ontdekkingsreis. Op voorhand sturen we jou een visualisatie-oefening toe; zodat je vertrouwder raakt met deze energie en de innerlijke dialoog al kan opstarten. Tijdens de lesdagen  ervaar je je eigen oorspronkelijk kind, in verschillende facetten. We reiken methodieken aan die je kan gebruiken in je eigen begeleidingswerk.

Zoals steeds wisselen theorie en oefeningen elkaar af. We praten, ervaren, bewegen, spelen, tekenen… en genieten van de herontdekking van een wonderlijke en levensnoodzakelijke bron van creativiteit en levensvreugde.

Over de trainers

Ann Léonard en Liesbeth Keunen gaan met jullie op pad. Ze hebben elk hun eigen inbreng en bieden een mooie complementariteit aan. Geschoold en bedreven in Voice Dialogue voegt Ann haar kennis als Yoga teacher toe. Liesbeth is dan weer gekend voor haar kunstzinnig werk waarin het innerlijk kind vaak tot uiting komt. De innerlijke kinddelen zullen zich ongetwijfeld welkom voelen bij de zachte expertise van deze 2 toptrainers.

Tarief  en inschrijven

Je bent ingeschreven van zodra je het inschrijvingsformulier hebt ingevuld. Indien je een gezondheids- of paramedisch beroep beoefent als zelfstandige in Vlaanderen, kan je tot 30 % korting krijgen via KMO- Portefeuille. Voor de verdere modaliteiten verwijzen we naar de bankgegevens en voorwaarden.

Trainers

Ann Léonard
Liesbeth Keunen

Wanneer

1 en 2 december 2022, van 9u30 tot 16u30,

Locatie

Fokus Praktijkhuis in Dessel (bij Mol), Merelstraat 1

Aantal deelnemers

We streven naar een groep van maximum 10 deelnemers om de leermogelijkheden te maximaliseren.

Kosten

€ 340,- exclusief lunch

Indien je een gezondheids- of paramedisch beroep beoefent als zelfstandige in Vlaanderen, kan je tot 30 % korting krijgen via KMO- Portefeuille.

INSCHRIJVEN