Wanneer

  • donderdag 8 juli 2021 om 10u30
  • vrijdag 9 juli 2021
  • zaterdag 10 juli 2021
  • zondag 11 julli 2021 om 16u

Kern van de zomer-retraite

Heb je behoefte om stil te staan én in beweging te komen? In een individueel proces en samen met anderen? Dan is deze 4-daagse ontdekkingsreis echt iets voor jou.
In deze retraite staan jouw levens- en werkvragen centraal. Al je zintuigen worden aangesproken in een week met diepgang en ontspanning. Je voert gesprekken met de Voice Dialogue begeleiders, waarin je onbekende kanten van jezelf ontdekt. Iedere dag zijn er plenaire teachings waarin de verschillende begeleiders je voeding aanreiken via theorie, creatieve werkvormen, beweging en onze dromen. Daarnaast is er ruimte om op tal van manieren met jouw persoonlijke vraag bezig te zijn: in stilte, wandelend, kunstzinnig, lezend en in gesprek met andere deelnemers. Dit alles in een prachtige omgeving, waarbij ook lekker eten een belangrijk onderdeel is van het verblijf. Een programma voor iedereen die een pas op de plaats wil maken en zichzelf vrijer wil gaan voelen.

De ingrediënten van deze week:
* je krijgt 2x een individuele Voice Dialogue sessie van 1,5 uur van 2 verschillende begeleiders;
* je kunt 4 Voice Dialogue sessies van andere deelnemers bijwonen;
* je kunt dagelijks deelnemen aan de ochtendmeditatie;
* je kunt dagelijks 2x deelnemen aan een inspirerende lezingen of workshops door de begeleiders;
* je kunt 1x deelnemen aan een stiltewandeling in de bossen van het landgoed;
* je hebt ruim gelegenheid om te wandelen, schrijven en rusten.

Resultaat

Omdat iedere deelnemer tijdens deze retraite werkt aan eigen vragen, zijn de resultaten van persoon tot persoon verschillend. We richten ons op het vergroten van je bewustzijn en op het ontdekken welke kanten in jou een rol spelen in jouw leven en werk.

Deze retraite kan ook tellen als individueel leertraject voor de studenten die aan de opleiding van het instituut deelnemen.

Doelgroep

Voor ieder die behoefte heeft om aan de hand van Voice Dialogue vragen uit eigen leven en werk in alle rust onder de loep te nemen.
Voor (ervaren) Voice Dialogue begeleiders die hun eigen leerproces willen verdiepen.

Intake

Voor aanvang van dit programma schrijf je ons een beknopte brief met daarin jouw overwegingen voor je deelname. Deze brief is de basis voor een (telefonisch)gesprek met één van de begeleiders. In dit gesprek maken we kennis, bespreken we je brief en de werkwijze tijdens de retraite.

Organisatie

Deze retraite wordt georganiseerd door opleidingscentrum het Balkon en het Voice Dialogue instituut. Het is de achtste keer dat wij dit met 4 trainers samen organiseren. Judith Budde en René Meijer (directeuren van het Balkon) en Karin Brugman, trainer bij het Balkon.

Locatie

We verblijven deze week in De Poort in Groesbeek, een sfeervol centrum gelegen op tien hectare eigen terrein. De Poort ligt in de bosrijke omgeving van het Rijk van Nijmegen tussen Groesbeek en Malden. Natuur, rust en ruimte zorgen voor een prettige en informele sfeer, waarin professionaliteit en gastvrijheid hand in hand gaan.

Trainers

Marijke Leys
Judith Budde
René Meijer
Karin Brugman

Locatie

Conferentieoord De Poort
Bieseltsebaan 34
Groesbeek
Nederland

Duur van de opleiding

donderdagochtend 8 juli 2021 om 10u30 tot zondag 11 juli 2021 om 16u

Aantal deelnemers

Maximum 12 deelnemers

Kosten

€1495,- inclusief alle catering en overnachting, exclusief drankconsumpties ( alcoholvrij centrum) ( eenpersoonskamer met eigen sanitair)
€1435,- tweepersoonskamer met sanitair op de gang
Een voorovernachting op woensdagavond kost 72.5 Euro

Voor deelnemers uit Vlaanderen die KMO kunnen inzetten is in de beide opties 1025 Euro subsidieerbaar ( 30 %  korting)