Doelgroep

Coaches en therapeuten die meer zicht willen krijgen op de werking van de stem van de innerlijke criticus bij hun cliënten

Inhoud van de online sessie

Regelmatig krijg ik vragen van collega coaches en therapeuten over het werken met de innerlijke criticus. Deze innerlijke stem veroorzaakt immers zeer veel lijden bij onze cliënten. Binnen de Voice Dialogue methode is er altijd ruim aandacht geweest voor deze stem. In de totale opleiding tot Voice Dialogue facilitator worden minstens 4 dagen gewijd aan de omgang met de innerlijke criticus.

In deze Zoom sessie van anderhalf uur geef ik graag een inkijk in de zeer specifieke Voice Dialogue werkmethode.

In het eerste deel van de sessie geef ik uitleg over de innerlijke criticus, hoe die ontstaat bij iemand, hoe die te werk gaat. Vervolgens sta ik stil bij enkele eerste stappen die je als begeleider kan zetten. Ik besteed aandacht aan de sleutelpositie van de onderliggende kwetsbaarheid. Tenslotte is er mogelijkheid tot vraagstelling en casuïstiek uit je eigen praktijk.

In deze zoom bijeenkomst kan ik je niet leren hoe je een Innerlijke Criticus kan faciliteren, ik geef je echter voldoende concrete handvatten mee waardoor je deze stem bij je cliënten kan detecteren en een eerste beweging kan creëren.

Voorkennis van Voice Dialogue is niet vereist. De sessie zal opgenomen worden zodat ze toegankelijk is voor mensen die niet aanwezig kunnen zijn tijdens de live bijeenkomst.

Inschrijven op voorhand is gewenst via het inschrijvingsformulier.

Begeleider

Marijke Leys

Datum en tijd

dinsdag 22 september van 20 u tot 21u30 via Zoom

Kosten

35 Euro