Doelgroep

Coaches en therapeuten die interesse hebben om te weten te komen hoe je in een Voice Dialogue sessie een stuk ten volle kan honoreren om de cliënt meer toegang te geven tot andere aspecten in de innerlijke bus.

Inhoud van de online sessie

‘Honoreren’ is één van de codewoorden in Voice Dialogue. Hoe beter je een stem tot zijn recht kan laten komen in de ruimte, hoe meer de cliënt er kan van separeren en hoe meer ruimte er ontstaat om andere stukken te ontdekken.

Erkenning geven aan een subpersoon doe je door interesse te tonen en nieuwsgierig te zijn. Je stelt vragen. Echter, het gaat niet alleen om vragen stellen, het gaat om empathisch aanwezig zijn bij de energie en de geschiedenis van die stem. Als je je oren afstemt op het verhaal van de subpersoon dan komt er een moment waarop de wortels bloot komen te liggen en de onderliggende kwetsbaarheid zich ontvouwt. Als begeleider ervaar ik het vaak als een magisch gebeuren.

Net op dit moment kan je als facilitator in een kramp terechtkomen. Hoe verder? Wat moet ik nu doen zodat dit moment niet verloren gaat? In deze zoom sessie reik ik concrete handvatten aan om je extra inpiratie te geven zodat je je gesprek met een subpersoon nog meer kan verdiepen.

Voorkennis over Voice Dialogue is gewenst. Na de theoretische uitleg is er ook ruimte voor vragen uit je praktijk.

Inschrijven op voorhand is gewenst via het inschrijvingsformulier.

Begeleider

Marijke Leys

Datum en tijd

Dinsdag 9 maart van 20 u tot 21u30 via Zoom

Aantal deelnemers

Maximum 25

Kosten

35 Euro