Inhoud

Ken je dit?

“Vandaag zal ik het rustig aan doen, pauzes nemen en op tijd stoppen,”
….en enkele uren later stel ik vast dat ik non-stop doorwerkte…

“Op de volgende vergadering zeg ik echt mijn mening, zoals ik op de assertiviteitscursus leerde,”
…en ik zweeg, hoewel ik goede ideeën heb.

Herkenbaar? Veel mensen merken dat hun vaste voornemen om de dingen anders te doen (te) veel energie vraagt en toch niet vol te houden is.

Voice Dialogue is een werkmethode voor hulpverleners, coaches en therapeuten om echte verandering te brengen op een moeiteloze manier. De paarden bieden je hun niet veroordelende, stilzwijgende spiegel als extra steun en hulp. Dubbele winst.

In contact met het paard lijkt de client de mogelijkheid te hebben verbindingen die verbroken of onderbroken zijn, opnieuw te ervaren. Met een innerlijk deel, een ander kantje van onszelf. Door in relatie met het paard te gaan lijkt het vermogen om de verbinding te voelen weer bewust geactiveerd te worden in een ervaring die “veilig” en “puur” door het paard wordt gedragen. Zonder oordeel… voorbij het goed en fout.

In deze gratis introductie workshop zet Freya het wat en hoe van Voice Dialogue uiteen en demonstreert Arianne vervolgens met een deelnemer in de paddock hoe je de Voice Dialogue methode met de hulp van de paarden kan inzetten.

Voor wie?

Ben jij een coach, begeleider, therapeut… en wil ook jij samen met je paard (nu of in de toekomst) mensen ondersteunen met deze prachtige Voice Dialoque methode?

Schrijf je dan zeker in voor een “gratis” proefmoment. Je krijgt voldoende informatie en demonstraties om te ontdekken of Voice Dialogue voor jou een aanvulling kan zijn in je begeleidingen.

Trainers

Freya Van den Bossche is als Voice Dialogue facilitator en docent verbonden aan het Voice Dialogue Instituut. Ze is Master in de communicatiewetenschappen en therapeut in de Interactionele vormgeving. Ze heeft al 15 jaar een praktijk als therapeut en supervisor en geeft trainingen in diverse therapeutische technieken aan verschillende opleidingsinstituten.

Arianne Bakens is medezaakvoerder bij I for Horse, rondde in februari 2020 de Voice Dialoque facilitator opleiding af aan het Voice Dialogue Instituut. Pionier in Voice Dialogue met paarden in België.

Inschrijven en praktisch

Deze middag wordt gratis aangeboden door I for Horse (www.iforhorse.be) en het Voice Dialogue Instituut. Inschrijven op voorhand is noodzakelijk via info@iforhorse.be, vermeld erbij of je in de ochtend of de namiddag wenst deel te nemen.

We hanteren de veiligheidsmaatregelen rond Covid 19. Mondmasker meenemen, voldoende fysieke afstand en regelmatig handen ontsmetten. Neem geschikte schoenen & kledij mee!

Datum en tijd

vrijdag 16 oktober 2020

Groep 1: van 10u tot 13 u
Groep 2: van 14u tot 17u

Begeleiding

Freya Van den Bossche
Arianne Bakens

Plaats

Ongarijstraat 9, Gottem (Deinze)

Kosten

GRATIS

Inschrijven via info@iforhorse.be
met vermelding van groep 1 of 2