Inhoud van de online sessie

Een kunstzinnige weergave is één van de vele manieren om een polariteit op je bus te onderzoeken. Het geeft een beeld van het contrast in energie van verschillende subpersonen, nog voor je ze concreet hoeft te benoemen of ze al helemaal tevoorschijn moeten komen.

In deze online sessie  krijg je de kans om te ervaren hoe je met eenvoudig kunstzinnig materiaal contact kan maken met twee tegengestelde energieën. Stap voor stap laten we de tekeningen voor zichzelf spreken zodat de innerlijke delen zich uiteindelijk vanuit het midden kunnen tonen. Een mooi startpunt voor een facilitatie of een manier om na een facilitatie het midden te versterken.

Kunstzinnige ervaring is niet vereist. Voorkennis van Voice Dialogue is aangeraden ( liefst een basiscursus gevolgd hebben). Als Voice Dialogue Facilitator ervaar je in deze workshop de kracht van beeldend werken met de polariteiten.

De groep is beperkt tot 8 deelnemers om de interactie te garanderen.

Benodigdheden: Oliepastelkrijtjes, sla-olie, kleurpotloden, houtskoolkrijtje

Tip: Krijtjes van Panda zijn het goedkoopst en kunnen prima dienen. Wil je iets meer investeren dan raadt Liesbeth de krijtjes van VanGogh aan, deze zijn beter van kwaliteit en bewegen ook iets gemakkelijker. Beiden te vinden in een tekenwinkel.

Over de begeleider

Deze workshop wordt begeleid door Liesbeth Keunen. Liesbeth is oorspronkelijk opgeleid als maatschappelijk werker. Ze is al jarenlang actief in de jeugdwelzijnssector als trajectbegeleider, intervisiebegeleider en coach omtrent kwetsbare kinderen en jongeren. Ze volgde de vierjarige opleiding tot Kunstzinnig Dynamisch Coach in Breda met aansluitend verdiepende opleidingen zoals de ACT-training en de Voice Dialogue training. Liesbeth is daarnaast uitvoerend kunstenaar sinds 2008 en legt van daaruit sterk de link naar haar begeleidingen en workshops.  Meer info op www.liesbethkeunen.be.

Inschrijven op voorhand is gewenst via het inschrijvingsformulier.

Begeleider

Liesbeth Keunen

Datum en tijd

Dinsdag 20 april van 10 u tot 12u30 – Online via Zoom VOLZET
Maandag 10 mei van 14 u tot 16u30 – Online via Zoom

Aantal deelnemers

Maximum 8

Kosten

70 Euro ( geen KMOportefeuille mogelijk)