Groepssupervisie

Een volledige dag voor jezelf, samen met collega-facilitators of facilitators in opleiding. Deze dag wordt volledig op maat gemaakt aan de hand van je eigen vragen. Je kan deze vragen op voorhand doorsturen naar de supervisor. Wat er aan bod kan komen is : droommateriaal, praktische vragen bij Voice dialogue facilitaties, een Voice dialogue facilitatie onder supervisie,  eventueel bindingspatronen tussen jou en je cliënt. Voor elke deelnemer wordt er ongeveer 45 minuten tot een uur voorzien.

Doelgroep

Therapeuten, trainers, coaches, counselors, loopbaanbegeleiders die reeds deel 1 gevolgd hebben of een vergelijkbare opleiding in een ander instituut. Je gebruikt Voice Dialogue zeer regelmatig in je begeleidingswerk.

Hoe?

Een groepsvormende kennismakingsronde zie ik als essentiële voorwaarde om veiligheid te creëren zodat er ruimte is voor diepgaande casusbesprekingen. Dan doet de magie van de groep zijn werk.

Waarom?

Jij bent belangrijk, jij bent het instrument waarmee je werkt, dus goede zelfzorg en gevoel van veiligheid in het werken met cliënten is essentieel. Therapeut of coach zijn is een roeping. De uitoefening van dit vak vraagt veel gefocuste aandacht, een grote verantwoordelijkheid en veel opleiding. Een groepssupervisie geeft je dat vangnet dat je vaak nodig hebt. In groep werken en leren van elkaars casussen geeft ondersteuning en begrip, er ontstaat een gevoel van samenhorigheid en vertrouwen omdat je merkt dat iedereen zo zijn valkuilen en kwetsbaarheden heeft.

Door supervisie in groep verbind je je met collega’s en bouw je een netwerk op. Je leert elkaars specialiteiten kennen, je kan gemakkelijker doorverwijzen of samenwerken.

Over de begeleider

Freya Van den Bossche is al jarenlang verbonden aan de Educatieve Academie als supervisor. Ze begeleidt individuen en groepen in het supervisieproces.

Begeleiding

Freya Van den Bossche

Wanneer

Donderdag 13 oktober 2022

Locatie

Blauwesteenstraat 1
Kontich

Aantal deelnemers

Maximum 6

Prijs

€ 140,- KMOportefeuille mogelijk onder voorwaarden.

INSCHRIJVEN