Voice Dialogue Institituut - Masterclass Autonomie en Verbinding

Minimum vereiste

Te volgen als aparte workshop of als keuzemodule van deel 2 van de opleiding (minimum vereiste is de basisopleiding gevolgd hebben bij ons of in een ander insituut).

Startvraag

  • Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we zelf als facilitator niet opgebrand geraken, om te leren vanuit het neutrale midden te coachen en niet vast te geraken in een bindingspatroon met onze coachees/cliënten?
  • Hoe kunnen we onze coachees/cliënten helpen om hun energie bij zich te houden? Zowel preventief, tijdens een burn-out als tijdens de nazorg van burn-out?

Inhoud

  • Veranderingen vinden plaats wanneer we een Bewust Ego Proces ontwikkelen. Door dit proces te versterken en te ontwikkelen werken we aan preventie en herval van burn-out.
  • De workshop start met algemene informatie over burn-out.
  • Vandaaruit leggen we de link met de Voice Dialogue visie op burn-out.
  • De rest van de tijd gaan we aan de slag met verschillende oefenvormen, zowel binnen als buiten in de natuur. De natuur is een waardevolle tool om te leren ontkoppelen en energie weer te laten stromen. Daarom kiezen we voor een locatie in de Ardennen zodat je als deelnemer ook echt even kan ontkoppelen.

Je krijgt handvaten aangereikt om dit thema bevattelijk te maken voor de cliënten. Eens je weet welke polariteiten, welke uitval van primaire delen en welke dynamieken er werkzaam zijn, kan je kijken wat er helpend is om het evenwicht te herstellen. Je gaat zelf ook aan de slag met je eigen energiehuishouding. We nemen even rustig de tijd om samen te ervaren hoe we dit met Voice Dialogue kunnen doen.

Uiteraard weten we dat de balans en kennis van al onze subpersonen hier toe bijdragen. Ook in het Midden leren vertoeven tussen 2 delen, is heel ondersteunend om een zekere basisrust te behouden en geen energielekken op te lopen. Een verdiepende ervaring hoe je met Voice Dialogue en Burn-Out aan de slag kan, om van daaruit het vuur in onszelf en anderen weer aan te wakkeren.

Voorwaarden voor deelname

Minstens deel  1 gevolgd hebben van de facilitatoropleiding, ofwel een gelijkaardige opleiding in een ander instituut.

Tarief en inschrijven

Het tarief voor deze training bedraagt 280 euro. Je bent ingeschreven van zodra je het inschrijvingsformulier hebt ingevuld. KMO portefeuille is mogelijk. Voor de verdere modaliteiten verwijzen we naar de bankgegevens en voorwaarden.

Trainer

Ann Léonard

Wanneer

13 en 14 februari 2020, 9u30 tot 16u30

VOLZET

Locatie

Blauwesteenstraat 1
2550 Kontich

Aantal deelnemers

Ik streef naar een groep van maximum 8 deelnemers om de leermogelijkheden te maximaliseren.

Kosten

€ 280,- (excl. lunch)

INSCHRIJVEN