Voice Dialogue Instituut - enthousiast team

Doel

Blijvend leren. Dat is waar we jullie vanuit het instituut willen in aanmoedigen. Ook als je al delen van de opleiding doorlopen hebt  en een individueel leertraject hebt afgelegd , blijven we beschikbaar om je verder te ondersteunen.

Mogelijkheden

Die ondersteuning kan verschillende vormen aannemen.

Je kan bij ons terecht voor supervisie van je werk, of voor een kort traject over persoonlijke thema’s (4 gesprekken van anderhalf uur) of voor een mix van beide tijdens zo’n traject. (Kies dan voor de optie Individueel leertraject) Dit kan live of online.

Je kan ook samen met enkele collega-studenten vanuit je opleidingsgroep een supervisiegroep starten om bij één van ons een online of live supervisietraject in te boeken. Dat kan door bijvoorbeeld met 4 of meer studenten een reeks van 4 ochtenden in te boeken. De prijs hiervoor is af te spreken met de trainer en is afhankelijk van het aantal deelnemers en de huur van een locatie. Hiervoor kan je rechtstreeks contact opnemen met de trainer bij wie je de groepssupervisie wil doen. (Ann – Leonard.ann@telenet.be , Freya – dewereldvanfreya@proximus,be , Brigitte – ditmoment@gmail.com, Liesbeth – Liesbethkeunen@hotmail.com en Marijke –  marijke.leys@voicedialogue.be)

Er worden daarnaast ook specifieke groepssupervisietrajecten gecreëerd die we af en toe lanceren. Zo zal Ann Léonard in het najaar van 2024 vier keer samenkomen met een groepje van maximum 6 mensen met de focus op zelfzorg van de hulpverlener.

Ann reikt jullie gevarieerde methodieken aan, jullie oefenen en verrijken elkaar. We houden het basis Voice Dialogue werk in ons achterhoofd om te oefenen en te spelen met de materie om zelf te ervaren hoe je dit kan implementeren in jouw cliëntenwerk.

Op het menu staat

 • 1 sessie wandel-coaching
 • 1 sessie bindingspatronen uitwerken
 • 1 sessie lichaamsgericht werken
 • 1 sessie varia (te bespreken naar aanleiding van jullie wensen)

Wie zichzelf dit cadeau wil gunnen, is welkom op volgende data:

 • woensdag 9 oktober 2024
  woensdag 13 november 2024
  woensdag 11 december 2024
  woensdag 8 januari 2025
  Telkens van 9.30u tot 12.30u in Kontich

Inschrijven kan via de optie Groepssupervisie Kontich. (Prijs : 360 euro voor 4 ochtenden)

Begeleiding

Alle trainers

Wanneer

Individueel af te spreken voor de individuele en groepssupervisies

Groepssupervisie bij Ann Léonard: najaar 2024

 • woensdag 9 oktober 2024
  woensdag 13 november 2024
  woensdag 11 december 2024
  woensdag 8 januari 2025
  Telkens van 9.30u tot 12.30u in Kontich (Blauwesteenstraat 1)

Locatie

Online of live afhankelijk van de vraag

Prijs voor het traject bij Ann

360 euro voor de reeks