Inhoud van de online sessie

De impact van een Voice Dialogue sessie is vaak meteen merkbaar als cliënten terug naar het midden opschuiven en voeling hebben met het nieuwe, veranderde contact met hun stukken. Ze zijn opgelucht, verbaasd, voelen ruimte, dankbaarheid of liefde….kortom, geslaagde sessie!
En dan is de sessie afgerond en stelt de cliënt nog vlug de vraag….’maar wat doe ik hier nu mee?’

Herkenbaar?

Kan de cliënt er iets mee doen? En hoe begeleid je hem daar in?

In deze webinar krijg je mee hoe je je cliënt kan helpen Voice Dialogue levendig te houden tussen twee sessies in, zodat de ervaring dieper in kan dalen. Je krijgt een overzicht van mogelijke zelffacilitaties die de cliënt thuis kan doen, welke vragen je mee kan geven en hoe je de psychische kaart van de cliënt kan introduceren. Na deze theoretische duiding is er ruimte voor vragen.
Iedereen die al noties heeft van Voice Dialogue kan deze webinar volgen.

Over de begeleider

Freya Van den Bossche www.dewereldvanfreya.be is al tien jaar verbonden aan het Voice Dialogue Instituut als lesgever en zet in haar supervisiepraktijk Voice Dialogue elke dag in.
Ze geeft in mei 2021 een Masterclass creatieve werkvormen waarbij je op creatieve wijze de psychische kaart en zelffacilitaties oefent en leert inzetten bij cliënten.

Inschrijven op voorhand is gewenst via het inschrijvingsformulier.

Begeleider

Freya Van den Bossche

Datum en tijd

Donderdag 14 januari 2021 van 20u tot 21u30 via Zoom VOLZET

Donderdag 4 februari 2021 van 20u tot 21u30 via Zoom VOLZET

Aantal deelnemers

Maximum 25

Kosten

35 Euro