Inhoud van de online sessie

Ook ons lichaam heeft iets te vertellen. Veel meer dan we zelf kunnen vermoeden. Via Voice Dialogue kan je je oor te luister leggen bij een fysieke klacht of een deel van het lichaam.

Ben je nieuwsgierig naar hoe het is om een sessie met het lichaam te faciliteren of te luisteren naar een fysieke klacht? Wil je weten wat je kan doen als een cliënt zegt dat hij zich letterlijk niet goed in zijn vel voelt? Ben je benieuwd hoe je, via het faciliteren van een fysiek gewaarzijn bij een subpersoon, contact kan maken met een duidelijk verlangen?

In Voice Dialogue zijn er verschillende manieren ontwikkeld om een stem te geven aan het lichaam. Tamar Stone, de dochter van Hal Stone, ontwikkelde Body Dialogue. Judith Hendin, senior Voice Dialogue trainer en auteur van het boek ‘The self behind the symptom’ creëerde de Conscious Body methodiek.

In deze webinar krijg je, na een inleidende oefening, een kort theoretisch overzicht en een voorbeeldcasus van deze verschillende manieren van werken met het lichaam.

Iedereen die noties heeft van Voice Dialogue kan deze webinar volgen.

Over de begeleider

In de praktijk van Brigitte Dhondt staat het lichaam centraal. Ze werd opgeleid in Voice Dialogue, Body Dialogue en Conscious Body. Ze begeleidde trainingen van Judith Hendin als co-trainer en voltooide haar opleiding als Somatic Experiencing therapeut. Ze combineert al jaren lichaamsgerichte therapieën tot een vloeiend geheel in haar begeleidingen. Ze is binnen het Voice Dialogue Instituut verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met de stem van het lichaam. In 2021 traint ze de masterclasses ‘De stem van het lichaam’ en ‘Conscious Body’.

Inschrijven op voorhand is gewenst via het inschrijvingsformulier.

Begeleider

Brigitte Dhont

Datum en tijd

Donderdag 28 januari 2021 van 20u tot 21u30 via Zoom VOLZET!

Dinsdag 2 februari 2021 van 20u tot 21u30 via Zoom VOLZET!

Aantal deelnemers

Maximum 20

Kosten

35 Euro